Zorgeloos uw auto importeren

Auto importeren

Zorgeloos uw auto laten importeren

Ziet u op tegen de benodigde procedures, inspecties en transport? Wij regelen dit voor u van A tot Z.

Neem contact op
×

Uw auto importeren

Wij vinden elke gewenste auto voor u! Heeft u al iets gevonden? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvende kennismaking

De eerste stap is het kennismaken. Heeft u een goed gevoel bij ons, en wij bij u? Dan gaan we na het inventariseren van uw wensen voor u aan de slag.

Wij regelen alles!

Wij regelen voor u al het papierwerk, de aankoopkeuring, het transport, het aanbieden bij het RDW en de gele kentekenplaten.

Uw auto ophalen

U krijgt een belletje zodra wij de gele kentekenplaten hebben ontvangen. Vervolgens kunt u de auto ophalen. Deze staat voor u klaar in onze showroom.

Kosten auto importeren

Kosten auto importeren

De kosten om een auto te importeren hangt af van de auto zelf. Wijzelf rekenen voor het in orde maken van al het papierwerk en de gele kentekenplaten een vaste prijs. Maar u moet ook rekening houden met transportkosten en BPM. De kosten hiervan zijn volledig afhankelijk van waar de auto staat en bijvoorbeeld de leeftijd van een auto. Wilt u weten wat de kosten zijn voor uw auto? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Vele tevreden klanten gingen u voor!


“Liep deze week binnen voor een auto en werd meteen vriendelijk te woord gestaan en serieus genomen! De vragen die ik had werden beantwoord en er werd met me mee gedacht. 1 voorbeeld, was dat we niet wisten niet of er een trekhaak op kon hij belde meteen met de merkdealer voor mij top! Alle afspraken ook na gekomen! Ben blij met mijn aankoop geniet er volop van nu.”

Klantervaringen

× Hoe kunnen we u helpen?