×
Over ons

Over ons

Dico Tool opende in 2017 de deuren van DITO Automotive. Inmiddels is DITO Automotive uitgegroeid tot een bekende naam in de streek. Inmiddels bedienen wij klanten door het hele land. Worden die ons typeren zijn ‘integer’, ‘kwaliteit’ en ‘deskundig’. Naast het inkopen en verkopen van auto’s houden wij ons ook bezig met het importeren en exporteren van occasions.

Bekijk alle auto’s

Deskundig en eerlijk advies

Deskundig en eerlijk advies

Bij DITO Automotive kunt u ervan uitgaan dat we altijd voor u klaar staan en u voorzien van eerlijk en deskundig advies. Wij handelen niet met het oog op onze portemonnee, maar met oog voor uw wensen.

Transparante werkwijze
Transparantie staat bij DITO Automotive hoog in het vaandel. Wij nemen u graag stap voor stap mee in onze werkwijze, zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent; zonder verrassingen.

Bekijk alle auto’s

Vele tevreden klanten gingen u voor!


“Liep deze week binnen voor een auto en werd meteen vriendelijk te woord gestaan en serieus genomen! De vragen die ik had werden beantwoord en er werd met me mee gedacht. 1 voorbeeld, was dat we niet wisten niet of er een trekhaak op kon hij belde meteen met de merkdealer voor mij top! Alle afspraken ook na gekomen! Ben blij met mijn aankoop geniet er volop van nu.”

Klantervaringen

× Hoe kunnen we u helpen?